10 nejlepších tapet do obývacího pokoje do 1.000 Kč
Vybrali jsme pro vás top 10 tapet od obývacího pokoje do 1.000 Kč
Top 10 květinových tapet na zeď do 1.000 Kč
Obklopte se krásou květin. I s omezeným rozpočtem můžete zahalit své stěny do květinových tapet a vytvořit si snadno stylový a útulný domov plný života.
Design ložnic 2024: Trendy v tapetách a inspirace přírodou
Klíčovým důvodem pro inspiraci přírodou v interiérovém designu pro rok 2024 je touha zavřít dveře za vším, co se kolem nás odehrává, a vytvořit si své vlastní bezpečné místo.
Barva roku 2024 Peach Fuzz
Vítejte v roce 2024 s barvou roku Peach Fuzz. Pokud jste fanoušky tapetování a hledáte novou barvu pro svůj interiér, neváhejte. Tento odstín vám umožní vytvořit dokonalý design, který budete milovat.
Tapety s přírodními motivy uklidní duši
V dnešním uspěchaném světě se stále více obracíme k přírodě jako útočišti pro klid a harmonii. V tomto duchu vstupují do našich domovů tapety s přírodními motivy...
Nové značka tapet v našem portfoliu - MASUREEL
S hrdostí si dovolujeme Vám sdělit, že v našem portfoliu tapet můžete nyní vybírat i z kolekcí značky Masureel (dříve Khroma), značky, která udává trendy.
Novinky z dílny holandského výrobce tapet Eijffinger.
Nizozemský výrobce tapet Eijffinger má velice dlouhou tradici. V roce 1875 Anna Eijffinger otevřela první obchod naproti královskému paláci v Haagu.
1. místo v soutěži – Nejlepší interiér s našimi tapetami
Podívejte se na fotografie interiéru, který se umístil na 1. místě v naší soutěži o Nejlepší interiér s našimi tapetami.
2. místo v soutěži – Nejlepší interiér s našimi tapetami
Podívejte se na fotografie interiéru, který se umístil na 2. místě v naší soutěži o Nejlepší interiér s našimi tapetami.