05.6.2023

Dovolte nám představit dvě novinky ze světa tapet.

Nizozemský výrobce tapet Eijffinger má velice dlouhou tradici. V roce 1875 Anna Eijffinger otevřela první obchod naproti královskému paláci v Haagu.
Anna byla vynikající obchodnicí a dokázala vybudovat značku tapet, které důvěřovala hlavně vyšší společnost. První zákazníci značky Eijffinger si potrpěli na luxus a ten od nich dostanete dodnes. Exkluzivní tapety zdobí nejednu vilu nebo hotel. Eijffinger udávají celosvětové trendy tapet, ať už se jedná o jejich tematické kolekce či inovativní technologie digitálního tisku.

Kolekce květinových tapet PIP Studio 6

Již několik let spolupracuje Eijffinger s PIP Studiem, které založila v Amsterdamu v roce 2007 další žena - designérka Catharina van der Endtová, která se rozhodla, že je čas, aby svět byl barevnější. V následujícím roce společnost Eijffinger společně s Pip Studio uvedla na trh první barevnou květinovou kolekci tapet.

Pokud si kolekci tapet PIP Studio chcete detailněji prohlédnout, můžete si ji projít v naší virtuální kolekci

Dětská kolekce tapet Explore

Druhou novinkou je kolekce dětských tapet Explore, která vytvoří dětem z jejich pokojíčků úžasný svět plný dobrodružství. Děti objevují svět krok za krokem, to množství tvarů, textur, barev a příběhů… Bez dechu poslouchají příběhy o divokých zvířatech a oceánech světa. Hvězdy se třpytí na nebi. Daleko a přitom tak blízko. Kolekce Explore přináší všechny tyto objevy do vašeho domova.

A protože v sobě od narození každý neseme své znamení zvěrokruhu, dětský pokoj můžete originálně doladit vliesovou tapetou – kruhem, ve kterém je vyobrazeno konkrétní znamení. Vybírat můžete ze 3 jemných pastelových barev – béžová, růžová, modrá. Tapety si rovněž můžete prohlídnout v naší virtuální kolekci zde.