Tapety pro kluky

Tapety pro kluky

11.10.2024
Otevřete dveře do kouzelného světa dětských pokojíků. Klíčem jsou tapety. Máte doma malého dobrodruha, který sní o pirátských pokladech, vesmírných misích nebo divokých závodech?
Tapeta a barva roku 2025 podle Graham&Brown
Graham & Brown představují tapetu a barvu roku 2025 – dramatickou Rivington Folly a zemitý odstín Elderton. Ovládnou tyto interiérové trendy nadcházející rok, nebo půjde jen o odvážný pokus?
Novinka: vinylové tapety  Adawall
Představujeme novinku v našem sortimentu. Kvalitní vinylové tapety s propracovaným designem od tureckého výrobce tapet Adawall.
Podzimní a zimní tapetové trendy 2024
Letošní podzimní a zimní tapetové trendy přinášejí přírodní motivy, zemitou paletu barev a vzory, které promění interiér v místo plné harmonie a stylu.
Jak přeměnit ložnici pomocí tapetového plánovače Roomvo
Ložnice je místo, kde bychom se měli cítit klidně a pohodlně, místo, které nás ráno nabudí a večer uklidní. A co může atmosféru v ložnici změnit více než správně vybrané tapety?
Nová kolekce tapet Vavex 2026 je tady!
Chystáte se oživit svůj domov? V našem článku vám představíme novou kolekci skladových tapet Vavex 2026, která nabízí kombinaci aktuálních trendů a klasických designů. Nechte se inspirovat novými vzory a barvami, které promění váš interiér během chvilky.
Top 10 tapet do ložnice do 1 000 Kč: Vytvořte si oázu...
Vybrali jsme pro vás 10 stylových a cenově dostupných tapet do ložnice, které dodají vašemu prostoru klidnou atmosféru a elegantní vzhled. Inspirujte se a proměňte svou ložnici!
Jak vybrat tapetu do ložnice, která podporuje relaxaci...
Víte, že správně zvolená tapeta může výrazně zlepšit kvalitu vašeho spánku a relaxace? Dodržujte naše jednoduché rady a proměňte svou ložnici v oázu klidu a odpočinku.
10 nejlepších tapet do obývacího pokoje do 1.000 Kč
Vybrali jsme pro vás top 10 tapet od obývacího pokoje do 1.000 Kč