Nová kolekce tapet Artifact od Eijffinger na našem e-shopu
Dovolte nám představit novinku ze světa tapet. Tentokrát se jedná o kolekci tapet Artifact holandského výrobce Eijffinger.
Soutěž pro designéry 2021
Jste interiérový designér a používáte ve svých projektech naše tapety? Pokud Vaše odpověď je ano, tak si s námi zahrajte o 3x voucher v hodnotě až 5.000 Kč.
2 kolegyně si vytapetovaly kancelář
Naše dvě kolegyně se rozhodly, že si vytapetují vlastní kancelář a vybraly si k tomu tapetu z kolekce Vavex 2021. Podívejte se, jak se jejich dílo vydařilo.
Nová kolekce tapet OASIS od Eijffinger na našem e-shopu
Dovolte nám představit novinku ze světa tapet. Tentokrát se jedná o kolekci tapet holandského výrobce Eijffinger.
Jak si správně vybrat tapetu na zeď?
Tapety Vám pomohou vytvořit útulný domov. Jak si ale vybrat tu nejlepší tapetu, která bude vyhovovat Vašim požadavkům? Přečtete si o základním rozdělení tapet, které vám určitě pomůže s výběrem.
Rozhovor se Zdeňkem Hrabovským - tiskařem z naší firmy Vavex
Přečtěte si rozhovor s našim tiskařem Zdeňkem Hrabovským, který ve společnosti Vavex pracuje již 25 let. Dozvíte se například, jaké motivy se nejčastěji tisknou, a jak se výroba tapet změnila od 90. let.
Diskuze – důležitost designu z hlediska exportního úspěchu
Podívejte se na video, kde majitel naší společnosti Václav Velát a Lukáš Pejchal ze společnosti Clap Design zodpověděli mnoho otázek z hlediska exportního úspěchu. Diskuse byla součástí doprovodného programu CzechTrade na festivalu Designblok21.
Jak se vyrábí naše tapety na zeď?
Než se tapeta na zeď dostane k zákazníkovi, je před ní dlouhá cesta. Jako jediný výrobce tapet v České republice jsme pro Vás připravili zajímavý článek, kde se dozvíte, jak naše společnost Vavex vyrábí tapety.
České tapety Vavex v Japonsku
S tapetami Vavex se nesetkáte pouze v Čechách. Za 30 let našeho působení se rozutekly do celého světa. Svou cestu si našly dokonce také do Země vycházejícího slunce.