Darovali jsme tapety na představení
Naše tapety mají i divadelní nadání – můžete je vidět v dekoraci divadelního představení „Dokud nás milenky nerozdělí“. Přejeme příjemnou zábavu.
Designové tapety na míru od českého výrobce
Designové tapety na míru od českého výrobceNaše tapety jsou vhodné nejen do interiéru domácností, ale také například do hotelů, jak se můžete dočíst v článku časopisu INSPIRATI o naší společnosti...
Jak se staví sen • Tapety Vavex
I v dalším díle pořadu televize PRIMA „Jak se staví sen“ byly při realizaci proměny interiéru použity vliesové tapety.Manželé Jiřina a Jan spolu letos slaví 45 let od svatby. Mají hezký vztah, vychovali spolu tři děti, těší se ze šesti vnoučat, a přestože to někdy nebylo zrovna lehké, všechno zvládli a mají krásnou,
30% sleva na dětské kolekce
Udělejte radost dětem a kupte jim dětskou tapetu. S blížícím se Mezinárodním dnem dětí jsme pro Vás připravili akci na naše dětské kolekce tapet. Všechny uvedené kolekce v období od 26. 5. - 30. 6. 2017 jsou se slevou 30%. Sleva je na tapety, vybrané bordury a dekorace.
Jak se staví sen • Tapety Vavex
V pondělí 15. 5. jste mohli sledovat na televizi Prima pořad Jak se staví sen, ve kterém došlo ke skvělému přebudování chaty v chatové oblasti u Plzně a naše tapety byli u toho. Chatu využívají k trvalému bydlení malá 4 a půl letá Martinka se svou babičkou, která o ni se svým přítelem pečuje.
Originální vzory tapet inspirované přírodou
Nudí Vás bledé stěny, v jejichž sevření žijete? Přichází čas na změnu. Přírodní motivy luxusních vliesových tapet nabízené společností Vavex dodají Vašemu interiéru nový rozměr. Originální vzory jako vystřižené z filmů s Al Caponem, designové tapety s výraznou texturou a vzory inspirované přírodou vyženou z Vašeho domova nudu a navíc mu budou slušet.
Nadace Terezy Maxové ve spojení s Tapetami Vavex
Pomáháte nám pomáhat. V loňském roce jsme se rozhodli, že bychom rádi přispívali prodejem tapet na dobročinné účely. Vlastně jsme nemuseli ani příliš přemýšlet, protože již spoustu let je nám sympatická činnost Nadace Terezy Maxové.
Lidové noviny – Tapety už nejsou stigmatem z paneláků – 19.12.2016
Napsali o nás, nyní v Lidových novinách...Časy, kdy se na tapety hledělo jako na přežitek ze socialistických dob, jsou dávno pryč.
Heimtextil 2017

Heimtextil 2017

30.11.2016
Jako každý rok, tak i letos se účastníme největšího a nejvýznamějšího veletrhu bytového designu Heimtextil ve Frankfurtu nad Mohanem.