Jak se staví sen • Tapety Vavex
V pondělí 15. 5. jste mohli sledovat na televizi Prima pořad Jak se staví sen, ve kterém došlo ke skvělému přebudování chaty v chatové oblasti u Plzně a naše tapety byli u toho. Chatu využívají k trvalému bydlení malá 4 a půl letá Martinka se svou babičkou, která o ni se svým přítelem pečuje.
Originální vzory tapet inspirované přírodou
Nudí Vás bledé stěny, v jejichž sevření žijete? Přichází čas na změnu. Přírodní motivy luxusních vliesových tapet nabízené společností Vavex dodají Vašemu interiéru nový rozměr. Originální vzory jako vystřižené z filmů s Al Caponem, designové tapety s výraznou texturou a vzory inspirované přírodou vyženou z Vašeho domova nudu a navíc mu budou slušet.
Foto Inspirace a Trendy 2016
Foto Inspirace a Trendy 2016 – uveřejněno v časopise Interiéry při příležitosti prezentace na veletrhu For Furniture a Design Shaker. Třetí ročník expozice o interiérových trendech – kompozice a vzorkovnice tradičních a netradičních materiálů..
Interiéry – časopis pro designéry, architekty a profesionály z oboru interiérů
Tapety jsou v interiérovém designu oblíbené téma, jsou hravé, inspirativní a dokážou posunout interiéro několik stupňů výš za relativně malé náklady...
Časopis Domov

Časopis Domov

05.06.2016
Časopis Domov 5.3.2016Téma: Trendy pro stěny - Oblíbené RETRO - Vliesová tapeta z kolekce MY HOME, novinka představená v lednu na veletrhu Heimtextil.
Ukázka realizace – veletrh Mobytex Brno – tapeta Grandeco LU-07–05–6
Ukázka realizace vliesové tapety na zeď Grandeco LU-07–05–6 na mez...
Chcete bleskově proměnit svůj byt? Tapety se o to postarají!
Vavex vyrábí tapety úplně pro všechny. Zútulní dětský, teenagerovský i pokoj pro „dospěláky“ a vytvoří tak unikátní atmosféru vašeho interiéru, ať je Vám půl roku nebo sto let. Chcete bleskově proměnit svůj byt? Tapety se o to postarají!
Ukázka realizace – tapeta Eijffinger Bloom 340099
Ukázka realizace jemné vliesové tapety Eijffinger Bloom 340099. Eijffinger Bloom 340099 je vliesová tapeta vyrobena ze speciální buničiny a polyesterových vláken...