Snový interiér - byt 2+kk na Starém Městě pražském
Chceme se s vámi podělit o zdařilou rekonstrukci bytu s krásnými tapetami a snovým interiérem doladěným do nejmenších detailů.
Bydlet jako...

Bydlet jako...

19.09.2019
Rádi jsme poskytli naši oblíbenou obrazovou tapetu s kolibříky na rekonstrukci dětského pokoje pro dvě malé tanečnice. Proměnu bylo možno vidět na ČT1 v pořadu „Bydlet jako“ a také je možné se o ní dočíst v časopise Nové proměny bydlení.
I likvidace našich tapet je umění
Přesvědčit se o tom můžete ve skvělém představení Na Větrné hůrce olomouckého divadla Tramtárie, pro které jsme rádi poskytli naše tapety.
Výsledky soutěže Nej interiér s našimi tapetami - 1. místo
A jsme tu s výsledky naší designérské soutěže o nej interiér s našimi tapetami.
Výsledky soutěže Nej interiér s našimi tapetami - 2. místo
Dovolte, abychom Vám představili i další finalistku naší soutěže o NEJ interiér s našimi tapetami.
Výsledky soutěže Nej interiér s našimi tapetami - 3. místo
3. místo v naší soutěži o NEJ interiér s našimi tapetami získaly dvě šikovné designérky
Naše retro tapety ve filmu „Učitelka“
Tapety z kolekce Floral Kingdom, konkrétně tapetu s modro šedými kolečky č. 2240008 jste mohli vidět ve zdařilém filmu Jana Hřebejka „Učitelka“, kde úspěšně splnily dekorativní funkci v retro stylu.
Darovali jsme tapety na představení
Naše tapety mají i divadelní nadání – můžete je vidět v dekoraci divadelního představení „Dokud nás milenky nerozdělí“. Přejeme příjemnou zábavu.
Jak se staví sen • Tapety Vavex
I v dalším díle pořadu televize PRIMA „Jak se staví sen“ byly při realizaci proměny interiéru použity vliesové tapety.Manželé Jiřina a Jan spolu letos slaví 45 let od svatby. Mají hezký vztah, vychovali spolu tři děti, těší se ze šesti vnoučat, a přestože to někdy nebylo zrovna lehké, všechno zvládli a mají krásnou,