Novinky od holandského výrobce tapet BN Wallcoverings.
Přírodně laděné vliesové tapety, které jsou vhodné do každého interiéru.
Novinka italského výrobce tapet Zambaiti Parati
Dovolte nám představit luxusní novinku ze světa tapet. Tentokrát se jedná o kolekci tapet italského výrobce Zambaiti Parati – Elie Saab.
Novinky od firmy Eijffinger
Nizozemský výrobce tapet Eijffinger má velice dlouhou tradici. První obchod si naproti královskému paláci v Haagu otevřela Anna Eijffinger již v roce 1875.
4 nové skladové kolekce - tapety s rychlým doručením
Dovolujeme si Vám představit 4 nové kolekce tapet, které se nám i přes spoustu překážek spojených s nelehkou situací související s pandemií Covid podařilo dokončit. Protože se jedná o skladové kolekce, nemusíte na ně dlouho čekat.
Lepidlo ZDARMA!

Lepidlo ZDARMA!

13.08.2020
Na Vaší spokojenosti nám záleží, proto od nás dostanete k zakoupeným tapetám potřebné lepidlo ZDARMA...
Novinky z Holandska

Novinky z Holandska

10.06.2020
Rádi bychom Vás seznámili s novinkami v naší nabídce tapet, a to od holandského výrobce ID Design.Na trh přichází s trendovými kolekcemi Embelish a Wallstitch
Mimořádné změny ve způsobu plateb
I když současná situace není jednoduchá, chceme Vás ubezpečit, že jsme s Vámi. I přes vzniklou situaci se snažíme, aby Vám vybrané zboží bylo doručeno. Z důvodu snahy dopravců o eliminaci osobního styku při předávce zásilky, je vhodné zboží zaplatit dopředu.
30% sleva na dětské kolekce
Udělejte radost dětem a kupte jim dětskou tapetu. S blížícím se Mezinárodním dnem dětí jsme pro Vás připravili akci na naše dětské kolekce tapet. Všechny uvedené kolekce v období od 26. 5. - 30. 6. 2017 jsou se slevou 30%. Sleva je na tapety, vybrané bordury a dekorace.
Nová kolekce tapet My Home
Na letošním mezinárodním veletrhu Heimtextil, který se koná každoročně v lednu ve Frankfurtu nad Mohanem, představuje česká značka Vavex novou ucelenou kolekci My Home.