15.5.2017

Jak se staví sen • Tapety Vavex

V pondělí 15. 5. jste mohli sledovat na televizi Prima pořad Jak se staví sen, ve kterém došlo ke skvělému přebudování chaty v chatové oblasti u Plzně a naše tapety byly u toho. Chatu využívají k trvalému bydlení malá 4 a půl letá Martinka se svou babičkou, která o ni se svým přítelem pečuje. Martinka si přála pro svou babičku novou kuchyň, protože spolu obě rády vaří a pečou a v kuchyni spolu tráví spoustu času. Šikovné designérky, Zuzana Schubertová a Martina Pištěláková (Epes Rádes) se ale rozhodly k rekonstrukci celé chaty, tedy nejen kuchyně, ale i schodiště, ložnice a v neposlední řadě hlavně dětského pokoje malé Martinky, kde přišly na řadu tapety Vavex.

Dětský pokoj se stal malým rájem pro Martinku umístěním nového nábytku a doplňků, ale také tapet od společnosti Eijffinger, kolekce Hits for Kids - konkrétně tapety s jemným motivem stromů s lístky č. 351710.
Diváci tohoto pořadu mohli opět vidět, jak kouzelný interiér můžete vytvořit s použitím tapet a to nejen v dětských pokojích.