25.9.2020

Dovolujeme si Vám představit 4 nové kolekce tapet, které se nám i přes spoustu překážek spojených s nelehkou situací související s pandemií Covid podařilo dokončit. Protože se jedná o skladové kolekce, nemusíte na ně dlouho čekat.

A tady jsou naše novinky:

Vavex 2022 Nemáte jasnou představu o tom, jakou tapetu do svého interiéru potřebujete? Kolekce Vavex 2022 je právě pro Vás. Jedinečný mix tapet všech vzorů od květinových, rostlinných, geometrických až po dřeva, dlažby, cihly a kameny. Věřte, že najdete tapetu, která Vás zaujme.

Botanica Vítejte v ráji květin, stromů a zvířat. Ponořte se do hlubin džungle a nechte se inspirovat matkou přírodou. Vybírejte z nepřeberného množství květinových, rostlinných a zvířecích motivů na tapetách.

Geometry Nejste zrovna na květiny? Kolekce tapet Geometry je to pravé pro Vás. Geometrické vzory ve všech možných barevných kombinacích spolu s jednobarevnými podklady Vás určitě při přeměně vašeho interiéru uspokojí.

Texture Potřebujete tapetu, ale velké motivy se vám nehodí? Nevadí! Právě pro vás je určena kolekce Texture. Kolekce složená z jednobarevných podkladových tapet s jemnými texturami či strukturálními motivy.