06.9.2021

Veletrh Maison&Objet 2021

Chtěli bychom se s Vámi podělit, že v termínu od 9.9. do 13.9. jste se s námi mohli setkat na mezinárodním veletrhu v Paříži s názvem Maison et Objet.

Kromě nás jste se na veletrhu mohli potkat s více než tisícem vystavovatelů z oblasti bytových doplňků a interiérového designu. Jednalo se o přehlídku toho nejlepšího z oblasti designu a vybavení pro domácnost s dlouholetou tradicí.

Letos jsme se zúčastnili veletrhu v Paříži prvně a na stánku jste si mohli popovídat se zakladatelem společnosti Václavem Velátem a obchodním zástupcem Václavem Velátem ml.

Bylo nám ctí, že náš stánek na veletrhu navštívil i velvyslanec České republiky ve Francii pan Michal Fleischmann, kterého si vážíme i pro jeho podnikatelské aktivity s Evropou 2 a Frekvencí 1. Tapety si přišel prohlédnout i se svojí manželkou Kateřinou Lojdovou, kterou máme rádi i díky její dřívější politické angažovanosti.

Manželé dorazili v doprovodu paní Zuzany Gamrotové, která je ekonomickou ambasadorkou na našem velvyslanectví ve Francii.