14.5.2021

Tisk tapet na zakázku – tapety na míru

Popularita tapet je v posledních letech opět na vzestupu. Zdobí nejeden byt, rodinný dům, či vilu. Stále roste počet zákazníků, kteří si přejí mít na své stěně něco, co nikdo jiný nemá, prostě originál. To, co nebylo před pár lety možné, umíme nyní téměř na počkání!

Originální tapety na míru

Vzpomínáte rádi na západy slunce z poslední dovolené? Chcete mít své blízké stále nablízku? Řešením jsou fototapety vyrobené na zakázku! Jejich příprava je jednoduchá a velmi rychlá. Přečtěte si, jaké jsou vaše možnosti a co všechno musíte udělat před tím, než si vaši vlastní originální tapetu nalepíte na zeď.

Fotografie ze svatby nebo oblíbeného místa

Prvním krokem je výběr samotného motivu. Fotografie musí být dostatečně kvalitní, to znamená tzv. 150 až 300 DPI. Pokud si nejste jistí a nevíte, co DPI znamená, nevadí. Rádi Vám poradíme a doporučíme případné další možnosti. Pro ten nejlepší výsledek potřebujete znát i přesné rozměry požadované tapety (šířku a výšku). Po zaslání rozměrů a tiskových dat se grafik věnuje zpracování tapet na tiskové pruhy. Širší tapety se totiž tisknou v pruzích (70, 100 nebo 125 centimetrů) a následně se skládají.

Ekologický a zdraví neškodný tisk

Obrazové tapety (fototapety), ale i klasické tapety v pruzích tiskneme na moderní a ekologické latexové tiskárně HP. Latexový tisk používá speciální inkousty, které neobsahují žádná prchavá rozpouštědla ani jiné nebezpečné látky znečišťující ovzduší. Latexový tisk je ekologický a nezatěžuje vzduch v interiérech. Tapety nijak nezapáchají, mají živé a výrazné barvy, které jsou navíc stálé. Kromě toho jsou i voděodolné a můžete je omývat navlhčeným hadříkem. Využijte náš tisk tapet na míru...

Už máte v hlavě svůj vlastní nápad? Chcete si vyzkoušet, jaké to je být designérem tapet?

Pošlete svůj návrh našemu grafikovi Petrovi na petr.havrlik@vavex.cz nebo nám zavolejte na 606 584 733.