19.2.2021

Novinky od firmy Eijffinger

Nizozemský výrobce tapet Eijffinger má velice dlouhou tradici. První obchod si naproti královskému paláci v Haagu otevřela Anna Eijffinger již v roce 1875.
Anna byla skvělou obchodnicí a dokázala vybudovat značku tapet, které důvěřovala hlavně vyšší (a bohatá) společnost. První zákazníci značky Eijffinger si potrpěli na luxus. Ten od nich dostanete i dnes. Výběrové a exkluzivní tapety zdobí nejednu vilu nebo hotel. Eijffinger udávají celosvětové trendy tapet, ať už se jedná o jejich tematické kolekce či inovativní technologie digitálního tisku.

Kolekce WATERFRONT

První novinkou od holandské značky Eijffinger je kolekce tapet Waterfront, která přináší do světa tapet svěží vítr. Motivy kolekce jsou inspirovány přírodu a jemnou hranicí mezi vodou a pevninou. Sušené květy v sítotisku, jemný vzor vajíček čejky chocholaté, divoké mraky na obloze, či pěna na vodní hladině. Kolekci vliesových tapet Waterfront jako by nakreslila sama příroda. Najdete v ní také obrazové tapety ve stylu akvarelů a nadčasové přírodní motivy.

300803.jpg 300814-(2).jpg 300901.jpg 300907.jpg

 

Kolekce MUSEUM

Kolekce tapet Museum je místo, kde se setkává umění a design, které vytvářejí svěží atmosféru. Přesně taková je i kolekce tapet Museum, druhá novinka od značky Eijffinger. Obklopte se nádhernými barvami a sofistikovanými materiály. Od temně rudé k sytým odstínům modré a zelené po pískové a pudrově růžové tóny. Obdivujte okázale malované květy, ptáky a motýly. S kolekcí luxusních vliesových tapet Museum proměníte svůj domov v umělecké dílo.