03.6.2021

Nejvíce kuriózní požadavky - tapety na stěnu

Každý den se setkáváme s mnoha požadavky našich zákazníků. Nejčastěji se tyto požadavky týkají stejné šarže objednaných tapet, která je pro nás samozřejmostí, dále pak urychlení dodání tapet či objednávka po telefonu.
Většina těchto požadavků pro nás není žádným problémem. Pokud mluvíme o většině, asi vám je jasné, že se občas objeví dotaz či požadavek, který nás i po letech zkušeností překvapí.

Mohlo by se zdát, že z takovýchto věcí se postupem času stane rutina, není tomu tak, ale i kdyby bylo, nevytrhnul by Vás z ní třeba dotaz, jestli je skladovka skladem?
Může se zdát, že nemáme rádi slovíčkaření, ale i další věci nás občas zaskočí a nejsme na ně zcela připraveni.

Rčení „nic není nemožné“ v našem tapetovém oboru ne zcela vždy platí. Tapety jsou tištěny po stovkách, ne-li tisících kusech, a tak není v našich možnostech a dovednostech, abychom dle přání změnili barvu tapety ze zelené na červenou, či úplně jinou.
A protože je náš zákazník také náš pán, občas bychom si přáli mít kouzelnou hůlku.

Češi jsou spořiví a my to můžeme jen potvrdit. Nejednou se stalo, že nám zákazník volal a přemlouval nás, jestli bychom mu nemohli dát další slevu na slevu „Akce -50 %“.
Slevy jsou oblíbené, tomu rozumíme, ale ještě jednou si budeme muset postesknout, že světu kouzel jsme bohužel stále ještě neporozuměli.

Zajímavá byla také nabídka potencionálního zákazníka u našeho příspěvku na sociálních sítích, kdy za tapety v hodnotě necelých 5 tisíc navrhoval zaplatit 2 tisíce – „mám pro vás nabídku……“.
To nás samozřejmě pobavilo, ale tento obchod jsme zrealizovat nemohli.

Díky Vám, našim zákazníkům, se v pracovní době můžeme také podívat ven, mimo kancelář. Někdy vás totiž tolik tlačí čas, že i zaslání vzorku našich tapet je moc dlouhé. Na internetu sice jsou všechny obrázky našich tapet, ale denní světlo je denní světlo. Proto se také setkáváme s požadavky, abychom tapetu vyfotili venku za denního světla. V takovém případě tedy vstáváme od našich počítačů a jdeme se i s tapetou na chvíli podívat na čerstvý vzduch.

Speciální požadavky přichází i mimo náš obor. Mrzí nás, že občas musíme odmítnout pozvání na kávu nebo dokonce do divadla.
Chcete-li se seznámit, taková práce by vám mohla přijít vhod.

Setkali jste se s netypickým nebo kuriózním požadavkem i vy? Podělte se s námi.