Design ložnic 2024: Trendy v tapetách a inspirace přírodou
Klíčovým důvodem pro inspiraci přírodou v interiérovém designu pro rok 2024 je touha zavřít dveře za vším, co se kolem nás odehrává, a vytvořit si své vlastní bezpečné místo.
Barva roku 2024 Peach Fuzz
Vítejte v roce 2024 s barvou roku Peach Fuzz. Pokud jste fanoušky tapetování a hledáte novou barvu pro svůj interiér, neváhejte. Tento odstín vám umožní vytvořit dokonalý design, který budete milovat.
Tapety s přírodními motivy uklidní duši
V dnešním uspěchaném světě se stále více obracíme k přírodě jako útočišti pro klid a harmonii. V tomto duchu vstupují do našich domovů tapety s přírodními motivy...
Nové značka tapet v našem portfoliu - MASUREEL
S hrdostí si dovolujeme Vám sdělit, že v našem portfoliu tapet můžete nyní vybírat i z kolekcí značky Masureel (dříve Khroma), značky, která udává trendy.
Novinky z dílny holandského výrobce tapet Eijffinger.
Nizozemský výrobce tapet Eijffinger má velice dlouhou tradici. V roce 1875 Anna Eijffinger otevřela první obchod naproti královskému paláci v Haagu.
1. místo v soutěži – Nejlepší interiér s našimi tapetami
Podívejte se na fotografie interiéru, který se umístil na 1. místě v naší soutěži o Nejlepší interiér s našimi tapetami.
2. místo v soutěži – Nejlepší interiér s našimi tapetami
Podívejte se na fotografie interiéru, který se umístil na 2. místě v naší soutěži o Nejlepší interiér s našimi tapetami.
3. místo v soutěži – Nejlepší interiér s našimi tapetami
Podívejte se na fotografie interiéru, který se umístil na 3. místě v naší soutěži o Nejlepší interiér s našimi tapetami.
Výsledky soutěže o nejlepší interiér 2021 s našimi tapetami
A jsme tu s výsledky naší designérské soutěže o nejlepší interiér 2021 s našimi tapetami.