30.8.2023

Nové značka tapet v našem portfoliu - MASUREEL

S hrdostí si dovolujeme Vám sdělit, že v našem portfoliu tapet můžete nyní vybírat i z kolekcí značky Masureel (dříve Khroma), značky, která udává trendy. Tento světový výrobce tapet v současné době investuje do soustředění všech svých značek a produktů pod Masureel.

1. Aquila Khroma by Masureel 

Kolekce vliesových obrazových tapet Aquila kombinuje jižanský šarm s elegantní módou. Od citrusů a cypřišů po teplé, geometrické vzory látek, od zářivých barevných kombinací až po vzory tapet tón v tónu. Tapety na zeď jsou inspirovány jižanskými městy a vesnicemi, které jsou doplněny tapetami s věrnými vzory látek.

Kolekce tapet Aquila

Tento vzhled je společným prvkem celé kolekce a dává vám pocit, že jste obklopeni spíše látkami než tapetami. Právě to dává kolekci její poněkud jedinečný nádech.

2. Spirit of Nature Khroma by Masureel

Kolekce vliesových tapet na zeď „Spirit of Nature“ představuje hledání obnoveného spojení s přírodou.

Barvy a vzory v této kolekci odrážejí smíření člověka s přírodou. Lidé využívají přírodní materiály po tisíce let. Místo použití tužek a štětců jsme vyráběli vzory ze sisalového lana, konstruovali tvary z mramoru a vyšívali vzory pomocí přírodních přízí.

Kolekce tapet Spirit of Nature

To vedlo k řadě vynikajících vzorů s přirozeným vzhledem a dojmem. Lana vyrobená z přírodní příze a obnažené žíly minerálních hornin jsou opakujícími se tématy kolekce 'Spirit of Nature'.

3. Wall Designs III. Khroma by Masureel

Kolekce obrazových vliesových tapet, inspirovaných moderním uměním a malbami, ale také přírodními motivy a motivy měst.

Kolekce tapet Wall Designs III

Obrazové tapety jsou tištěny na samostatných panelech, které ovšem navazují.

4. Zen Zoom by Masureel

Kolekce tapet Zen

Tapety s motivy Zen přinášejí do prostoru klidnou a harmonickou atmosféru inspirovanou japonským zenovým zahradním designem.

5. Othello Zoom by Masureel

Kolekce luxusních vliesových tapet, která vás přenese do časů majestátních vysokých stropů dobových sídel se zdobenými svícny, zlacenými zrcadly, křišťálovými lustry a mramorovými podlahami.

Kolekce tapet Othello

Kolekce tapet Othello pozitivně vyzařuje okázalost, je to klasická kolekce s nádechem moderního luxusu tradičních vzorů, které jsou upraveny do moderní podoby.